Om Global Markmiljö och vår filosofi

Det har gått nästan 10 år sedan Global Markmiljö grundades 2007. Fram till i dag har vi utfört ett stort antal lyckade projekt i Stockholm. Vårt arbetssätt och motto är enkelt: I våra projekt utgör helheten själva finessen. Med ett ansvar – och full kontroll – om både grov- och finplanering är vi som allra bäst. Tillsammans med samarbetspartners och experter på olika områden ansvarar vi för att leverera högsta kvalitet från första spadtaget, till slutleverans.

Det är ett arbetssätt som gör att våra kunder vet att de alltid kan lita på oss oavsett om vi bistår med dränering, platssättning, murbygge, plantering eller schaktning. Eller allt på samma gång. Som vi ser det handlar allt i grund och botten om rätt kunskap i kombination med pålitlig personal med relevanta utbildningar och certifieringar, på rätt plats.

Nu fortsätter vår resa mot fler projekt med nöjda och glada beställare. Titta gärna in under våra uppdrag för att se vad vi jobbar med just nu.

Miljö

Miljön och alla vi som vistas i den är viktig för oss på Global Markmiljö. I vårt arbete strävar vi alltid mot ställda miljökrav och certifieringar. Lika viktigt är det att vår personal jobbar under schysta villkor, har rätt utbildningar och certifieringar. Allt för att du som beställare ska vara säker på att vi alltid levererar.